Apparaten en accessoires
Rabarber, gember en citroen risotto
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
-
extra vergine olijfolie40 g
-
rabarber dun gesneden200 g
-
risottorijst type Carnaroli320 g
-
witte wijn80 g
-
water800 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout1 tl
-
boter20 g
-
verse gember geraspt20 g
-
citroen bij voorkeur biologisch, de geraspte schil1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
6 g
Calorieën
1803 kJ /
431 kcal
Vetten
14.6 g
Vezels
1.9 g
Verzadigd vet
12.5 g
Koolhydraten
67.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Rabarber
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Geen beoordelingen
Kokos Dahl
25min
Hummus
5min
Glutenvrije gevulde pepers
Geen beoordelingen
Soba noodle mee goreng
40min
Zoete aardappellasagne
1u. 20min
Bloemkoolrijst poke bowl
Geen beoordelingen
Gele paprika shakshuka met avocado
25min
Geroosterde porchetta met peren en uien
12u.
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1u.
Kikkererwten shoarma salade bowl
40min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1u. 15min